Hyviä tarjouksia sähköpostitse!

Tilaa tästä:

Halvat lennot Barbados

Barbados

Edulliset lentoliput – Barbados

Luovu sateenvarjosta ja talvitakista ja varaa lomamatka Länsi-Intiaan. Supersaverilla löydät helposti edulliset lentoliput Karibian lämpöön. Käytä tilaisuus hyväksesi ja varaa samanaikaisesti hotelli meidän kauttamme. Teemme yhteistyötä yli 240 000 hotellin kanssa ympäri maailman, joten sinulla on paljon mahdollisuuksia löytää itsellesi paras hotelli!

Barbados tuo mieleen kauniit hiekkarannat, sinisen meren, reggaemusiikin, surffauksen ja ylelliset rantahotellit. Länsi-Intian saariston itäosissa sijaitseva pieni saari on totuudenmukaisesti näiden mieleen tulevien kuvien mukainen. Asetu aurinkotuoliin rannalle ja siemaile makeaa drinkkiä tai kuljeskele Barbadosin ainoassa kaupungissa Bridgetownissa ja nauti paikallisesta Flying Fish -erikoisuudesta. Barbadoksella on vaihtoehtoja kaikille lompakoille edullisimmasta ylellisimpään mahdolliseen.

Laskeuduttuasi voit lähteä vuokra-autolla suoraan lentokentältä minne haluat. Varaa vuokra-auto Supersaverin kautta.

Barbados on suhteellisen tasainen saari, joka kohoaa hieman kohti ylänköä maan keskiosassa. Korkein kohta on Mount Hillaby, joka kohoaa 336 metrin korkeuteen merenpinnan yläpuolelle. Saari sijaitsee Atlantilla muiden Karibianmeren saarien itäpuolella.

Barbadoksen ainoa kaupunki on Bridgetown, jota kutsutaan usein yksinkertaisesti nimellä The City tai Town (eli kaupunki). Muita paikkakuntia saarella ovat Holetown, Oistins ja Speightstown.

Saaren leveys on enimmillään 23 kilometriä ja pituus noin 34 kilometriä.

Saaren luonnonvaroja ovat öljy, kala ja maakaasu. Barbadoksen ilmasto on trooppinen, ja sadekausi kestää heinäkuusta lokakuuhun.

Muita kohteita maassa Barbados

  1. Barbados (Bridgetown)
Header
Subject
Body
Footer