Ota yhteyttä

Hei! Kuinka voimme olla avuksi?

Tällä sivulla on vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin. Haluatko ottaa meihin yhteyden sähköpostitse? Valitse otsikko ja napsauta Lähetä viesti asiakaspalveluun -painiketta. Täytä viestilomakkeemme. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Etkö saanut varausvahvistusta? Tarkista roskapostisuodatus. Ne ovat nykyään liiankin tarkkoja, joten ne voivat nielaista viestisi riippumatta siitä, onko käytössä Hotmail, Live, Gmail tai joku muu. Se löytyy myös Omat varaukset -sivulta.

Meiltä kysytään usein Kiinassa vallitsevasta tilanteesta ja koronaviruksesta. Kehotamme matkustajia ensisijaisesti pysymään ajan tasalla seuraamalla lentoyhtiön sivustoa. Siellä kerrotaan, salliiko lentoyhtiö muutosten tekemisen ja/tai voiko varaukset peruuttaa ja saada hyvityksen. Koska olemme matkatoimisto, monet lentoyhtiöt ovat ilmoittaneet käytännöistään meille, mutta eivät kaikki.

Ota meihin yhteyttä varaukseesi liittyvissä asioissa, niin yritämme auttaa parhaamme mukaan. Tämän tilanteen vuoksi vastauksen saaminen meiltä voi kestää tavallista pidempään. Kiitos kärsivällisyydestäsi. Oletko ollut Kiinassa? Jatkuuko matkasi edelleen? Ota yhteys lentoyhtiöön tai suurlähetystöön ja kysy, onko matkustaminen lopulliseen määränpäähän sallittu.

Header
Subject
Body
Footer