Hyviä tarjouksia sähköpostitse!

Tilaa tästä:

Halvat lennot Antwerpen

Antwerpen

Halvat lennot Antwerpen

Varaa edulliset lennot Antwerpeniin

Lennä edullisesti Antwerpeniin. Varaa matkasi helposti ja nopeasti Supersaverilla. Teemme yhteistyötä 650 lentoyhtiön kanssa, joten pystymme tarjoamaan paljon edullisia lentoja. Seuraavassa luettelossa on tämän hetken edullisimmat matkamme. Jos haluat matkustaa muuna päivänä, voit tehdä haun vasemmalla olevassa hakuruudussa.

Antwerpen on Belgian tärkeimpiä matkailukaupunkeja. Kaupunki on tunnettu ystävällisyydestään, vieraanvaraisuudestaan ja kiireettömästä elämäntyylistään. Kaupunki tarjoaa hyviä majoitusvaihtoehtoja, miellyttävän tunnelman ja herkullista ruokaa. Antwerpen on maailmankuulu timanttikaupastaan, ja 70 prosenttia maailman kaikesta timanttikaupasta käydäänkin Antwerpenissa.

Kulje St. Annan alikulkukäytävää Schelde-joen vasemmalle puolelle. Sieltä avautuu kaunis näkymä kaupungin keskustaan. Muista kamera!

Haluatko lähteä opastetulle kierrokselle tai retkelle? Lähde kierrokselle yhteen maailman suurimmista satamista, osallistu pannukakkuristeilylle tai tutustu Antwerpenin pimeään historiaan kummitusvaelluksella.

Näiden lisäksi kaupungissa on paljon nähtävää: museoita, Antwerpenin eläintarha (maailman vanhimpia eläintarhoja), katedraaleja, kirkkoja ja paljon muuta. Hauskaa matkaa!

1. Voit helpottaa matkaasi entisestään varaamalla matkalle vuokra-auton täältä.

2. Käytä Omat sivut -osiota, jossa voit tallentaa matkavarauksesi, kerätä bonusta ja vastaanottaa ainutlaatuisia erikoistarjouksia.

Halvat lennot Antwerpen

Header
Subject
Body
Footer