Parhaita lentohintoja Helsingistä!

Hyviä tarjouksia sähköpostitse!

Tilaa tästä:

Halvat lennot Alexandria

Alexandria

Halvat lennot Alexandria

Edullisia lentoja Aleksandriaan

Aloita seikkailusi Supersaverilla. Teemme yhteistyötä 650 lentoyhtiön kanssa, joten pystymme tarjoamaan asiakkaillemme markkinoiden edullisimpia lentoja. Täällä teet varauksen nopeasti, edullisesti ja helposti. Itsestään selvä valinta sinulle, joka et malta odottaa maailmaan tutustumista. Seuraavasta luettelosta löydät tämän hetken edullisimmat lentomme. Jos päivämäärä ei sovi sinulle, voit etsiä sopivampaa päivämäärää vasemmalla olevassa ruudussa.
Harva maailman kaupunki on ollut mukana yhtä monessa historiallisessa tapahtumassa kuin Aleksandria. Näihin tapahtumiin sisältyy kaikkea aina Aleksanteri Suuresta Aleksandrian kirjastoon (joka oli antiikin suurin kirjasto). Aleksandrian rikas kulttuurihistoria ja Välimeren ilmasto tekevät kaupungista upean matkakohteen. Parhaita matkustusaikoja ovat maalis–kesäkuu ja syys–marraskuu. Ota aurinkoa Maa’mouran ja Montazan rannoilla, tutustu Montazahin palatsiin ja kävele Montazahin kuninkaallisen puutarhan läpi. Kokeile myös vesiurheilulajeja, kuten vesilautailua ja vesiskootterilla ajamista. Kaupunki on lisäksi tunnettu koko maan parhaasta äyriäis- ja kalaruoasta.

Jos matkustat usein, voit luoda tilin Omat sivut -osiossa. Siellä voit entistä helpommin seurata tilauksiasi, kerätä bonusta ja saada ainutlaatuisia erikoistarjouksia!

Halvat lennot Alexandria

Header
Subject
Body
Footer