Parhaita lentohintoja Helsingistä!

Hyviä tarjouksia sähköpostitse!

Tilaa tästä:

Halvat lennot Addis Ababa

Addis Ababa

Edulliset lennot Addis Abebaan

Lennä edullisesti eksoottiseen Addis Abebaan Supersaverilla. Täällä varaat matkan lämpöön edullisesti ja helposti. Teemme yhteistyötä 650 lentoyhtiön kanssa, joten voimme tarjota paljon edullisia lentoja. Seuraavassa on tämän hetken edullisimmat lentomme. Jos päivämäärä ei sovi, voit etsiä sopivampaa päivämäärää vasemmalla olevassa ruudussa.

Etiopian pääkaupungissa Addis Abebassa on viisi miljoonaa asukasta, ja se sijaitsee noin 2 300 metriä merenpinnan yläpuolella. Kaupungissa on Merkato, Etiopian suurin tori, joka sijaitsee kaupungin ydinkeskustassa. Addis Abeba on edelläkävijä avunannossa ja sen koordinoinnissa, ja kaupunkia pidetäänkin yhtenä Afrikan turvallisimmista kaupungeista. Käytä tilaisuus hyväksesi ja tutustu Etiopian kansallismuseoon, jossa säilytetään alkuihmistä Lucya. Addis Abebaan kannattaa matkustaa talvikuukausina, jolloin lämpötila kaupungissa on noin 20–22 astetta.

1. Tarvitsetko vuokra-auton saapuessasi kohteeseen? Ei ongelmaa, se on helppo järjestää meidän kauttamme. Katso lisää kohdasta Autonvuokraus.

2. Etsitpä sitten budjettimatkaa tai ylellistä elämystä, Supersaver on oikea paikka. Meillä voit valita 240 000 hotellista ympäri maailman, edullisimmasta kalleimpaan!

Halvat lennot Addis Ababa

Header
Subject
Body
Footer