Parhaita lentohintoja Helsingistä!

Hyviä tarjouksia sähköpostitse!

Tilaa tästä:

Halvat lennot Kalibo

Kalibo

Löydä edulliset lennot Kaliboon

Jos aiot matkustaa aurinkoisille Filippiineille, voit varata edulliset lentoliput helposti Supersaverin kautta! Teemme yhteistyötä yli 650 lentoyhtiön kanssa, joten voit hakea markkinoiden edullisia lentolippuja. Se on hyvä alku matkakassaa varten! Mahdollisuutesi löytää todella edullisia hintoja kasvavat, jos olet liikkeellä hyvissä ajoin ja voit joustaa matkustuspäivissä. Rekisteröidy Omat sivut -osiossa, niin saat meiltä ainutlaatuisia erikoistarjouksia sekä keräät bonuksia ja voit seurata varauksiasi.

Filippiinien saariston keskellä sijaitsevassa Kalibossa on kansainvälinen lentokenttä, josta voi jatkaa matkaa eteenpäin eksoottisille hiekkarannoille, joita maassa on runsaasti. Boracayn saaren pitkä hiekkaranta White Beach ja Boholin saaren Dumaluan Beach ja Alona Beach ovat esimerkkejä hienoista rannoista. Lähde katsomaan delfiinejä, snorklaa kirkkaassa vedessä tai osallistu sukelluskurssille – Filippiineillä on paljon koettavaa.

1. Jos haluat säästää, voit varata hotellin ja lennot samalla kertaa. Kustannusten yhdistäminen on useimmiten edullisempaa. Supersaver tekee yhteistyötä 240 000 hotellin kanssa ympäri maailman. Löydä edullinen hotelli omasta kohteestasi!

2. Auto antaa vapauksia lomalla. Meillä voit varata vuokra-auton ja lentolipun helposti samalla kertaa!

Halvat lennot Kalibo

Header
Subject
Body
Footer