Hyviä tarjouksia sähköpostitse!

Tilaa tästä:

Halvat lennot Baghdad

Baghdad

Edulliset lennot Bagdadiin

Jos Lähi-idän mystiikka houkuttelee, on kenties aika matkustaa yli 1 200 vuotta vanhaan Bagdadin kaupunkiin. Supersaverilla löydät helposti edulliset lennot Irakiin ja muualle maailmaan, sillä teemme yhteistyötä yli 650 lentoyhtiön kanssa. Tiesitkö, että Supersaverin kautta voi varata myös hotellin? Etsi hotelliosiossamme itsellesi sopiva yhdistelmä!

Kauniin Tigris-joen varrella sijaitsee suuri Lähi-idän metropoli Bagdad odottamassa kävijöitä. Irakin pääkaupunki, yli kuuden miljoonan asukkaan Bagdad on suurkaupunki, joka pystyy tarjoamaan kaiken, mitä suurkaupungin pitääkin. Maahanmuuton lisääntyessä ostosmahdollisuudet, ravintolat ja yöelämä ovat saaneet paljon nostetta, ja Bagdad pystyykin nyt kilpailemaan minkä tahansa maailman pääkaupungin kanssa. Jos pohjoinen kylmyys alkaa vaivata, Bagdad on oikea matkakohde, sillä se on yksi maailman lämpimimpiä paikkoja. Kesä-, heinä- ja elokuussa keskilämpötila on noin 44 astetta.

1. Tarvitsetko vuokra-auton saapuessasi kohteeseen? Ei ongelmaa, se on helppo järjestää meidän kauttamme. Katso lisää kohdasta Autonvuokraus.

2. Etsitpä sitten budjettimatkaa tai ylellistä elämystä, Supersaver on oikea paikka. Meillä voit valita 240 000 hotellista ympäri maailman, edullisimmasta kalleimpaan!

Halvat lennot Baghdad

Header
Subject
Body
Footer