Hyviä tarjouksia sähköpostitse!

Tilaa tästä:

Halvat lennot Dubrovnik

Dubrovnik

Edulliset lennot Dubrovnikiin

Tutustu taianomaiseen Dubrovnikiin. Täällä Supersaverilla on edullisia lentoja!

Täältä löydät parhaat matkamme keskiaikaiseen Dubrovnikin kaupunkiin. Supersaverilla teet hakuja ja vertailuja yli 650 lentoyhtiön joukossa – jotta löytäisit sekä hinnan että aikataulun osalta itsellesi sopivan matkan. Olemme koonneet alle tämän hetken edullisimmat matkamme Dubrovnikiin. Voit myös tehdä helposti sivustolla olevasta hakukentästä.

Lordi Byron kutsui Dubrovnikia Adrianmeren helmeksi, ja kaupunki onkin aivan erityinen. Arkkitehtonisesta kauneudestaan tunnetun kaupungin ympärillä on kuuden metrin korkuiset, 1400-luvulta peräisin olevat muurit. Kun tähän yhtälöön lisätään meren läheisyys, useat aurinkotunnit ja kukkivat hedelmäpuut, tuloksena on paratiisikaupunki Kroatiassa. Katsele keskiajalta peräisin olevia historiallisia rakennuksia ja monumentteja vanhassakaupungissa, vaeltele kehämuurilla auringonlaskussa tai rentoudu puiden alla kauniilla Lapad-rannalla.

1. Tallenna matkustajatiedot, seuraa tilauksiasi ja vastaanota ainutlaatuisia tarjouksia. Luo oma tili Omat sivut -osiossa.

2. Varaa matka ja hotelli superedullisella pakettihinnalla ja säästä rahaa matkakassaan! Supersaverilla voit hakea 300 000 hotellista!

Halvat lennot Dubrovnik

Header
Subject
Body
Footer