Hyviä tarjouksia sähköpostitse!

Tilaa tästä:

Halvat lennot Agadir

Agadir

Matkusta edullisesti Agadiriin

Varaa edullisin matkamme Agadiriin, joka tarjoaa uskomattomat 300 aurinkopäivää vuodessa. Supersaverilta löydät helposti edullisia lentoja Agadiriin.

Se on oikotie parempaan ratkaisuun.

Meille on itsestäänselvyys tarjota asiakkaillemme markkinoiden alhaisimpia hintoja. Yksi vahvuuksistamme on syvällinen osaamisemme ja pitkä kokemus matkojen myynnistä. Toiminnan aloituksesta vuonna 1989 lähtien tavoitteenamme on ollut päästä asiakkaidemme luonnolliseksi valinnaksi. Yksinkertaisen ja joustavan verkkosivustomme ja jatkuvasti alhaisten hintojemme myötä pyrimme tarjoamaan parhaan mahdollisen yritysmatkavaihtoehdon. Haluamme olla itsestään selvä valinta matkatoimistoksi ja kyetä tarjoamaan asiakkaillemme markkinoiden alhaisimpia hintoja.

Travelpartnertravel kuuluu Svenska resegruppen AB:hen, jonka puolestaan omistaa Pohjolan johtava Internet-matkatoimistokonserni, European Travel interactive (eTRAVELi). Yrityksen liikevaihto vuonna 2012 oli 6,7 miljardia Ruotsin kruunua. Kokomme on etu, kun tarjoamme liikeasiakkaillemme edullisia liikematkoja. Travelpartnertravel toimii viidessä maassa: Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa.

Varaa liikematkasi Travelpartnertravelilta. Se on oikotie parempaan ratkaisuun

Yritystili

Rekisteröidy yritysasiakkaaksemme ja liitä yritystiliin haluamasi määrä henkilöitä. Kun olet luonut oman matkailijaprofiilin, liikematkojen varauksesi sujuu paljon nopeammin ja helpommin. Profiilisi kautta voit helposti nähdä olemassa olevat varauksesi ja vanhat varauksesi, ja voit myös liittää mukaan bonuskorttisi (frequent flyer ­kortti) tiedot. Yritystilin kautta voit myös liittää työtoverisi omaan profiiliisi ja varata heidän matkansa samanaikaisesti oman matkasi kanssa. Tiedät varmaankin, että varatessasi liikematkan meiltä keräät samalla bonusta seuraavaa matkaasi varten.


Lasku

Tilaa ensin matkasi ja maksa myöhemmin laskulla. Tarjoamme yhteistyökumppanimme Klarnan kautta yritysasiakkaillemme laskutuksen 14 päivän maksuajalla. Toisin sanoen sinulla on 14 päivää aikaa maksaa laskusi.


Turvallisuus

Teemme yhteistyötä kaikkien suurten lentoyhtiöiden sekä vuokra-autoja ja hotelleja välittävien matkanjärjestäjien kanssa. Olemme tallettaneet valtion matkatakuumaksun Ruotsin kamarikollegioon ja olemme jäsenenä Suomen matkatoimistoalan liitossa (SMAL). Kokomme ja pitkän matkanjärjestäjäkokemuksemme ansiosta voit varata liikematkasi luottavaisin mielin meiltä.

Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme parhaita ja kustannustehokkaimpia ratkaisuja, joten mittaamme myös jatkuvasti liikematkustajiemme asiakastyytyväisyysindeksiä (NKI). Tarkoituksena on tietää, mitä mieltä olet meistä matkatoimistona, missä voimme parantaa toimintaamme ja mitä teemme jo tällä hetkellä hyvin.


300 000 hotellia

Koska teemme yhteistyötä booking.com, hotels.com ja muiden vastaavien organisaatioiden kanssa, tarjontamme käsittää 300 000 hotellia kaikkialla maailmassa. Tämän ansiosta olemme yksi suurimmista hotellien vertailusivustoista. Riippumatta siitä, varaatko hotellin liikematkaasi varten vai matkustatko perheesi tai ystäviesi kanssa, voimme tarjota yhden suurimmista valikoimista maailmassa. Tarjontamme kattaa kaikki vaihtoehdot yksittäisistä hotelleista suuriin hotelliketjuihin. 


Alhaiset hinnat

Kokomme on suuri etu pyrkimyksissämme tarjota liikeasiakkaillemme halvempia liikematkoja. Kokomme ansiosta voimme tehdä sopimuksia suurimpien matkailuun liittyvien tuotteiden tarjoajien kanssa. Se luo myös mahdollisuudet alhaisempiin toimittajiltamme saataviin hintoihin, mikä tarjoaa sinulle asiakashyötyjä.


650 lentoyhtiötä

Kokomme ansiosta suurin osa lentoyhtiöistä ja hotellivälittäjistä ovat halukkaita tekemään kanssamme sopimuksen. Siksi voimme tarjota asiakkaillemme yhden markkinoiden laajimmista lentoyhtiöiden tarjonnoista yhdellä sivustolla. Koska voimme muodostaa yhteyksiä halpalentoyhtiöiden tietokantoihin, voit myös vertailla näitä ja varata monien tuotteita meidän kauttamme.


Halvat lennot Agadir

Header
Subject
Body
Footer