Parhaita lentohintoja Helsingistä!

Hyviä tarjouksia sähköpostitse!

Tilaa tästä:

Halvat lennot Kathmandu

Kathmandu

 

Edulliset lennot Kathmanduun

 

Nyt olet tullut oikeaan paikkaan! Sillä olethan etsimässä edullisia lentolippuja Nepaliin? Me täällä Supersaverilla autamme sinua löytämään sinun matkaasi sopivat parhaat ja edullisimmat vaihtoehtomme!

Teemme yhteistyötä yli 650 lentoyhtiön kanssa ympäri maailman, joten voit etsiä markkinoiden edullisia lentoja. Jos päätät varata hotellin ja lennon samanaikaisesti, voit säästää vieläkin enemmän, sekä aikaa että rahaa matkakassaan! Hotellin ja lennon varaaminen yhdessä on useimmiten edullisempaa. Valittavana on 240 000 hotellia ympäri maailman, joten voimme luvata, että löydät itsellesi parhaan vaihtoehdon!

Kathmandu sijaitsee lähes 1 400 metriä merenpinnan yläpuolella laaksossa, jonka eteläpuolella on Mahabharat-vuori ja pohjoisessa Himalaja. Nepalin pääkaupungissa Kathmandussa on yli 1,7 miljoonaa asukasta! Vilkas kaupunkielämä ja epätavallisen matalat rakennukset viehättävät ja hämmentävät samalla kertaa. Kathmanduun matkustetaan usein vuorikiipeilyn vuoksi, ja siinä onkin paljon valinnanvaraa. Osta edullisia kiipeilyvaatteita ja makuupusseja jollakin lukuisista markkinoista. Muista kuitenkin, että myytävillä turvavarusteilla ei ole takuita.

1. Luo tili Omat sivut -osiossa! Siellä voit seurata omia varauksiasi ja samalla kerätä bonuksia ja saada ainutlaatuisia erikoistarjouksia!

2. Tarvitsetko lomalla vuokra-autoa? Varaa se täällä meillä Supersaverilla!

Halvat lennot Kathmandu

Header
Subject
Body
Footer