Hyviä tarjouksia sähköpostitse!

Tilaa tästä:

Halvat lennot Krakova

Krakova

Edulliset lennot Krakovaan

Varaa edullinen lento Krakovaan meidän kauttamme Supersaverilla, täältä löydät paljon vaihtoehtoja! Jos tarvitset edullisia lentolippuja, löydät ne taatusti täältä meiltä! Teemme yhteistyötä 650 lentoyhtiön kanssa ympäri maailman, joten voit etsiä markkinoiden edullisia hintoja. Täältä löydät myös edullisen hotellin lomallesi. Jos varaat lennot ja hotellin samanaikaisesti, saat hyvän alennuksen! Säästä matkakassan rahaa vaikkapa johonkin matkamuistoon!

Puolalaisella Krakovan kaupungilla on pitkät perinteet, ja historiasta kiinnostuneille kaupungissa on valtavasti koettavaa! Käy vanhassa kuninkaanlinnassa tai kauniissa tuomiokirkossa ihastelemassa suurenmoista arkkitehtuuria. Kuljeskele vanhassa kaupungissa ja nauti suurta aukiota ympäröivistä kauniista taloista tai käy upeassa Mariankirkossa, joka on 1200-luvulta peräisin oleva goottilaiseen tyyliin rakennettu kirkko. Krakovalla on myös toisesta maailmansodasta peräisin oleva pimeä historia, jota voi nähdä vanhoissa juutalaiskortteleissa getoissa ja myös kaupungin ulkopuolella sijaitsevassa Auschwitz-Birkenaussa. Se on kokemus, joka koskettaa ja jättää syvät jäljet.

1. Varaa vuokra-auto täällä meillä Supersaverilla!

2. Teemme yhteistyötä suurimpien hotellitoimittajien kanssa ja tarjoamme sinulle ympäri maailman yli 300 000 hotellia, joiden joukossa voit tehdä hakuja!

Halvat lennot Krakova

Header
Subject
Body
Footer