Hyviä tarjouksia sähköpostitse!

Tilaa tästä:

Halvat lennot Doha

Doha

Edulliset lennot Dohaan

Ylellisyyttä ja loistoa Dohassa. Täällä Supersaverilla on erittäin edullisia matkoja!

Jos etsit edullista matkaa aurinkoiseen Dohaan, olet tullut oikeaan paikkaan! Olemme koonneet tiedot yli 650 matkayhtiöltä, jotta voisit valita helposti parhaiden tarjousten joukosta. Seuraavassa on yhteenveto tämän hetken edullisimmista matkoistamme Dohaan, mutta jos aiot matkustaa muuna päivänä, voit hakea päivää sivustolla olevasta hakuruudussa.

Qatarin pääkaupunki Doha on nykyaikainen ja nopeasti kasvava kaupunki, joka toimii jalkapallon MM-kisojen isäntänä vuonna 2022. Dohassa on useita niin kutsuttuja Souq-markkinoita, joista tunnetuin on Souq Waqif. Lähde aavikkosafarille autolla tai kamelilla, pulahda Persianlahden lämpimään veteen tai tee kävelyretkiä Al-Cornichella, pitkällä ja uskomattoman kauniilla rannalla. Tutustumisen arvoisia ovat myös kaupungin hienot ostoskeskukset, esimerkiksi Villaggio, jonka arkkitehtuuri jäljittelee Venetsiaa ja jossa voi liikkua gondolilla sisätiloissa.

1. Helpota varaamista – luo oma tili Omat sivut -osiossa. Siellä voit tallentaa matkustajatiedot, seurata tilauksiasi, kerätä bonuksia ja saada ainutlaatuisia erikoistarjouksia.

2. Jos haluat säästää sekä aikaa että rahaa, voit hakea ja vertailla yli 240 000 edullista hotellia Supersaverilla!

Halvat lennot Doha

Header
Subject
Body
Footer