Parhaita lentohintoja Helsingistä!

Hyviä tarjouksia sähköpostitse!

Tilaa tästä:

Halvat lennot Kiiruna

Kiiruna

Edulliset lennot Kiirunaan

Aiotko lentää pohjoiseen? Edulliset lennot löydät täällä Supersaverilla! Aiotko matkustaa talvella pohjoisille leveysasteille? Säästä aikaa ja rahaa varaamalla sekä lennot että hotelli Supersaverin kautta. Paketin varaaminen on useimmiten paljon edullisempaa kuin erilliset varaukset. Tarjontaamme sisältyy yli 650 lentoyhtiötä ympäri maailman ja teemme yhteistyötä suurimpien hotellitoimittajien kanssa, joten meillä voit etsiä markkinoiden edullisia lentolippuja ja hotelleja!

Matkusta lomamatkalla Pohjois-Ruotsiin Kiirunaan, jossa sijaitsee kaivosyhtiö LKAB:n pääkonttori. Kaivostoiminta ei kuitenkaan houkuttele matkailijoita, mutta kun puhutaan Jukkasjärven jäähotellista, ihmisten silmät kirkastuvat välittömästi! Tämän upean luomuksen voi kokea vain talvisin, mutta se on rakenteiltaan ja koristeluiltaan elämys, jota ei kannata ohittaa! Kiirunasta on helppo jatkaa matkaa Abiskon kansallispuistoon, jossa on hienoja vaellusreittejä ja vaikuttavia maisemia ulkoilusta kiinnostuneelle matkailijalle!

1. Haluaisitko lähteä viikonloppumatkalle, mutta et tiedä mihin lähtisit? Kokeile viikonloppuhakua! Syötä ajankohta ja enimmäishinta, niin saat esiin hintansa arvoisia vaihtoehtoja kartalle.

2. Tarvitsetko lomalla vuokra-autoa? Varaa se helposti meidän kauttamme täällä Supersaverilla!

Halvat lennot Kiiruna

Header
Subject
Body
Footer