Hyviä tarjouksia sähköpostitse!

Tilaa tästä:

Halvat lennot Dortmund

Dortmund

Halvat lennot Dortmund

Edulliset lennot Dortmundiin

Maista todella hyvää alea Dortmundissa – löydä edulliset matkat Supersaverilla!

Täältä löydät parhaat matkamme urheilulliseen Dortmundiin. Supersaverilla teet hakuja ja vertailuja yli 650 lentoyhtiön joukossa – jotta löytäisit sekä hinnan että aikataulun osalta itsellesi sopivan matkan. Olemme koonneet alle tämän hetken edullisimmat matkamme Dortmundiin. Jos päivämäärät eivät sovi, voit hakea muita edullisia matkoja sivustolla olevasta hakuruudussa.

Dortmund on rakennettu hiilen, teräksen ja oluen tuottamalle vauraudelle. Nykyisin kaivokset ovat tosin suljettuja ja terästehtaat hiljaisia, mutta panimot toimivat vahvemmin kuin koskaan ja tuottavat valtavasti hyvää olutta ja alea! Dortmund oli iso toimija Hansaliitossa ja tärkeä etappi keskiaikaisella Hellweg-kauppareitillä, ja vielä nykyisinkin Dortmundin keskustassa on paljon ostosmahdollisuuksia. Innostus jalkapalloon on vahvaa, ja kaupungissa on yksi Euroopan kymmenestä parhaasta jalkapalloareenasta. Dortmundista löytyy kuitenkin myös kauniita linnoja ja puistoja!

1. Säästä aikaa ja vältä vaivaa! Varaa vuokra-auto täällä meillä Supersaverilla.

2. Tiesithän, että voit säästää rahaa varatessasi lentolipun ja hotellimajoituksen samanaikaisesti Supersaverilla? Meillä on valittavana yli 240 000 hotellia!

Halvat lennot Dortmund

Header
Subject
Body
Footer