Parhaita lentohintoja Helsingistä!

Hyviä tarjouksia sähköpostitse!

Tilaa tästä:

Halvat lennot Koh Samui

Koh Samui

Halvat lennot Koh Samui

Edulliset lennot Koh Samuille / Koh Phanganille

Jos aiot lentää puolen maapallon yli Thaimaahan, Supersaver on hyvä paikka edullisten lentolippujen varaamiseen! Lento Thaimaahan kestää monta tuntia ja voi olla kallis, jos et tarkista lippujen hintoja etukäteen. Supersaver tekee yhteistyötä 650 lentoyhtiön kanssa ympäri maailman, joten voit etsiä markkinoiden edullisia hintoja! Hae eri lähtöpäiviä ja vertaile eri lentoyhtiöitä löytääksesi edullisimman matkamme. Jos varaat hotellihuoneen samalla lennon kanssa, saat alennetun hinnan ostaessasi ne yhdessä!

Suomalaisten lomaparatiisi Thaimaa houkuttelee monia lomanviettoon huippusesongilla joulukuusta helmikuuhun. Jos etsit pitkiä valkeita hiekkarantoja ja ihanaa rantaelämää, sopivia kohteita ovat Koh Samuin ja Koh Phanganin saaret, jotka sijaitsevat vierekkäin Thaimaan itärannikolla. Kokeile norsulla ratsastusta tai tutustu kissaeläimiin Tiger Zoossa. Rentoudu Chaweng Beachilla tai osallistu Full moon partyyn Haad Rinin rannalla. Thaimaassa on jokaiselle jotakin!

1. Tarvitsetko lomalla vuokra-autoa? Varaa auto helposti täällä Supersaverilla!

2. Teemme yhteistyötä suurimpien hotellitoimittajien kanssa. Tarjoamme sinulle ympäri maailman yli 240 000 hotellia, joiden joukossa voit tehdä hakuja! Löydä edullinen hotelli omassa kohteessasi!

Koh Samui

Halvat lennot Koh Samui

Header
Subject
Body
Footer