Hyviä tarjouksia sähköpostitse!

Tilaa tästä:

Halvat lennot Kaliningrad

Kaliningrad

Löydä edulliset lennot Kaliningradiin

Haluaisitko matkustaa Itämeren itäiselle rannikolle? Varaa edulliset lentoliput Kaliningradiin täällä Supersaverilla! Teemme yhteistyötä yli 650 lentoyhtiön kanssa, joten sinulla on parhaat mahdollisuudet löytää edullinen matka. Voit varata kauttamme myös vuokra-auton, jolla on helppo liikkua perillä kohteessa.

Kauniilla paikalla Pregoljajoen varrella sijaitsevassa satamakaupunki Kaliningradissa on merkkejä toisen maailmansodan tuhoista ja sodanjälkeisistä raskaista vuosista, mutta kaupunki on alkanut jälleen nousta ja elpyä. Kuurinkynnään kauniit hiekkadyynit houkuttelevat uimaan ja ottamaan aurinkoa. Isot markkinat Leninsky-kadun varrella huokuvat aitoa venäläistä perinnettä. Käy ihastelemassa meripihkamuseota tai kiertele kauniissa katedraalissa, jossa on filosofi Kantin hauta.

1. Supersaverilla voit varata helposti ja sujuvasti sekä edullisen lennon että hotellimajoituksen samalla kertaa. Säästä sekä aikaa että rahaa!

2. Luo tili Omat sivut -osiossa, jossa voit seurata varauksiasi ja samalla saada hyviä erikoistarjouksia ja kerätä bonuksia!

Halvat lennot Kaliningrad

Header
Subject
Body
Footer