Hyviä tarjouksia sähköpostitse!

Tilaa tästä:

Halvat lennot Hanoi

Hanoi

Varaa edulliset matkat Hanoihin

Matkusta kauniiseen Vietnamiin ja upeaan Hanoin kaupunkiin. Koe maailma ja varaa edulliset lennot Supersaverilla. Teemme yhteistyötä yli 650 lentoyhtiön kanssa, joten pystymme tarjoamaan edullisia lentoja vuoden jokaisena päivänä. Tämän hetken edullisimmat matkamme löydät alla olevasta luettelosta. Haluatko matkustaa toisena päivänä? Ei ongelmaa! Tee uusi haku sivustolla olevasta hakukentästä ja etsi itsellesi sopivampaa päivämäärää.

Kuvittele kaupunki, jossa vanha eksoottinen Aasia kohtaa uuden raikkaan Aasian. Kaupunki yhdistää aasialaisen rytmin ranskalaiseen eleganssiin ja antaa mielikuvituksen kohdata todellisuuden. Kaupunki selvisi amerikkalaisten pommeista ja venäläisten valtaussuunnitelmista suhteellisen vahingoittumattomana. Nyt kaupungissa on isoja kartanoita upeiden esplanadien, järvien ja puistojen reunoilla. Tutustu Ho Chi Minhin mausoleumiin, joka on lajissaan Vietnamin suurin. Täällä presidentti Ho julisti maan itsenäiseksi vuonna 1945.

Käy kelluvissa kylissä Halonginlahdella, jossa voit myös vuokrata kajakin ja tutustua alueeseen omin päin. Kaupungissa on runsaasti tehtävää, ja matkailija voi tutustua eksoottiseen Aasiaan omin päin. Koe Aasia mahdollisimman pian. Varaa matkasi Supersaverilla jo tänään!

1. Tallenna matkustajatiedot, seuraa tilauksiasi ja vastaanota ainutlaatuisia tarjouksia. Luo oma tili Omat sivut -osiossa.

2. Varaa matka ja hotelli superedullisella pakettihinnalla ja säästä rahaa matkakassaan!

Hanoi

Halvat lennot Hanoi

Header
Subject
Body
Footer