Parhaita lentohintoja Helsingistä!

Hyviä tarjouksia sähköpostitse!

Tilaa tästä:

pdf print

Tervetuloa Travelstart-palveluun: edullisia matkoja kaikkialle maailmaan


Pyrimme tarjoamaan markkinoiden edullisimpia matkoja! Matkan varaaminen sujuu helposti ja turvallisesti Travelstart -palvelussa. Meillä on laaja matkavalikoima. Löydät omasi 650 lentoyhtiön, 240 000 hotellin, lähes 80 maassa sijaitsevien loma-asuntojen sekä kaikenkokoisten ja -hintaisten vuokra-autojen joukosta.

Täytämme 70 Boeing 737 -koneellista joka päivä

Travelstartin omistaa OY SRG Finland AB, jonka omistaa Etraveli Group AB, Pohjoismaiden johtava matkoja verkossa myyvä yritys, joka toimii 46 maassa ja 5 mantereella. Vuonna asiakkaita oli 3,2 miljoonaa ja matkoja myytiin 2 miljoonaa, joten Etraveli täyttää 70 Boeing 737 -koneellista joka päivä. Tällä konsernilla on syvällinen kokemus matkatoimistoalalta vuodesta 1989 alkaen. Se oli yksi Pohjoismaiden ensimmäisistä verkossa matkoja myyvistä yrityksistä.

Turvallinen valinta

Meiltä on turvallista ostaa, koska käytämme tiukinta mahdollista salausta. Kun tietoja ja maksuja käsitellään suojatusti, kukaan asiaton ei pääse käsiksi henkilötietoihisi.

Etravelin bruttomyynti on kasvanut kuluneiden viiden vuoden aikana 3 miljardista 12,3 miljardiin Ruotsin kruunuun vuodessa. Vuosittainen kasvu on ollut keskimäärin 23 prosenttia.

Travelstart on Smal Afta -jäsen. Henkilöstöllämme on IATA-sertifiointi ja syvällinen matkailualan osaaminen.

Tee TURVALLINEN VALINTA ja varaa Travelstart-palvelusta.

Kaikesta markkinoinnista tässä sivustossa vastaa SRG Finland Oy.

Tervetuloa varaamaan seuraava matkasi palvelustamme!


Header
Subject
Body
Footer