Sivustossamme käytetään evästeitä, jotta se käyttäminen sujuu mahdollisimman mukavasti. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käyttämisen.

Peruutusturva


Travelstart suosittelee Peruutusturvan ostamista varauksen yhteydessä.

Peruutusturvan avulla saat matkastasi hyvityksen, jos et pääse matkustamaan oman, matkakumppanin tai lähiomaisen äkillisen sairauden, onnettomuuden tai kuoleman vuoksi. Lähiomaisella tarkoitetaan puolisoa, lapsia, vanhempia tai sisaruksia. Äkillisellä sairastumisella tarkoitetaan sairautta, josta varausta tehdessä ei oltu tietoisia. Peruutusturva ei kata raskauden tai siihen liittyvien terveydellisten vaikutusten aiheuttamia matkan peruutuksia. Sairastuminen täytyy todistaa alkuperäisellä lääkärintodistuksella. Hyvitettävä summa on matkasi hinta (sisältäen myös verot) vähennettynä 45 Euron/henkilö käsittelykuluilla.

- Peruutusturva tulee ostaa varauksen teon yhteydessä.
- Peruutus tulee tehdä kirjallisesti viimeistään 2 tuntia ennen koko matkan alkua. Hyvitystä ei makseta tämän aikarajan jälkeen peruutetusta matkasta. Peruutusilmoituksen voit lähettää internetsivustomme kautta kohdasta "ota yhteyttä" -> "peruutukset"
- Peruutusturva edellyttää alkuperäistä lääkärintodistusta joko suomen- tai englanninkielellä. Muussa tapauksessa todistuksesta tulee esittää virallinen käännös. Todistuksesta tulee käydä ilmi lääkärin nimi, yhteystiedot sekä todistuksessa on oltava virallinen leima. Lääkärintodistus tulee toimittaa viikon kuluessa matkan peruuttamisesta osoitteeseen Oy SRG Finland Ab, Box 1340, 751 43 Uppsala, Sweden.
- Mikäli kyseessä on lähiomaisen sairautta/kuolemaa koskeva tapaus, tulee myös sukulaisuustodistus toimittaa.
- Hyvitystä matkasta ei makseta, jos myöhästyt matkaltasi tai sinulla ei ole matkaan tarvittavia virallisia dokumentteja mukanasi.
- Peruutusturvaa käytettäessä lisäpalveluista suoritettuja maksuja ei palauteta takaisin asiakkaalle.
- Peruutusturva ei korvaa matkan keskeytymistä tai siitä aiheutuvia kuluja.

* Kun asiakkaalla on Peruutusturva, enimmäishyvitys peruutuksessa on 5000 Euro/per henkilö per matka.

Peruutusturva ei ole voimassa force majeur -tilanteissa, kuten lakko-, sota-, terrorismi- tai vastaavat tilanteet. Force majeur -tilanteessa matkan peruuntuminen tai muuttuminen johtuu ulkopuolisesta syystä. Force majeur -tilanteessa matkustajan tulee olla yhteydessä suoraan lentoyhtiöön ja tarvittaessa Travelstartin asiakaspalveluun. Peruutusturvalla voi perua ainoastaan koko matkavarauksen, esim. pelkän paluulennon peruuttaminen ei ole mahdollista.

Solid Försäkrings AB , Box 22209, S-250 24 Helsingborg

Header
Subject
Body
Footer