Parhaita lentohintoja Helsingistä!

Hyviä tarjouksia sähköpostitse!

Tilaa tästä:

Peruutusturva


Lisätietoja Solid-vakuutuksen peruutusturvasta
Solid Försäkrings AB , Box 22209, S-250 24 Helsingborg

Travelstart suosittelee Peruutusturvan ostamista varauksen yhteydessä.

Peruutusturvan avulla saat matkastasi hyvityksen, jos et pääse matkustamaan oman, matkakumppanin tai lähiomaisen äkillisen sairauden, onnettomuuden tai kuoleman vuoksi.

Lähiomaisella tarkoitetaan puolisoa, lapsia, vanhempia tai sisaruksia. Äkillisellä sairastumisella tarkoitetaan sairautta, josta varausta tehdessä ei oltu tietoisia. Peruutusturva ei kata raskauden tai siihen liittyvien terveydellisten vaikutusten aiheuttamia matkan peruutuksia. Sairastuminen täytyy todistaa alkuperäisellä lääkärintodistuksella. Hyvitettävä summa on matkasi hinta (sisältäen myös verot) vähennettynä 15 EUR /henkilö käsittelykuluilla.

 • Peruutusturva tulee ostaa varauksen teon yhteydessä.
 • Peruutus tulee tehdä kirjallisesti viimeistään 2 tuntia ennen koko matkan alkua. Hyvitystä ei makseta tämän aikarajan jälkeen peruutetusta matkasta. Peruutusilmoituksen voit lähettää internetsivustomme kautta kohdasta "ota yhteyttä" → "peruutukset".
 • Peruutusturva edellyttää alkuperäistä lääkärintodistusta joko suomen- tai englanninkielellä. Todistus tulee olla päivätty ennen matkaa tai viimeistään matkan alkamispäivänä. Muussa tapauksessa todistuksesta tulee esittää virallinen käännös. Todistuksesta tulee käydä ilmi lääkärin nimi, yhteystiedot sekä todistuksessa on oltava virallinen leima.
  Lääkärintodistuksen voi ladata tässä
  Voit lähettää lääkärintodistuksen meille napsauttamalla tätä.

Lääkärintodistus tulee toimittaa viikon kuluessa matkan peruuttamisesta sähköpostitse osoitteeseen claimsETI@solidab.se tai postitse osoitteeseen: Solid Försäkrings AB , Box 22209, S-250 24 Helsingborg

 • Mikäli kyseessä on lähiomaisen sairautta/kuolemaa koskeva tapaus, tulee myös sukulaisuustodistus toimittaa.
 • Hyvitystä matkasta ei makseta, jos myöhästyt matkaltasi tai sinulla ei ole matkaan tarvittavia virallisia dokumentteja mukanasi.
 • Peruutusturvaa käytettäessä lisäpalveluista suoritettuja maksuja ei palauteta takaisin asiakkaalle.
 • Peruutusturva ei korvaa matkan keskeytymistä tai siitä aiheutuvia kuluja.
 • Suurin peruutusturvan nojalla maksettava korvaus on 2500 euroa per henkilö ja/tai 5000 euroa per matka.
.

Peruutusturva ei ole voimassa force majeure-, sota- tai terrorismitilanteissa tai muissa vastaavissa tilanteissa. Force majeure-tilanteessa matkan peruuntuminen tai muuttuminen johtuu ulkopuolisesta syystä. Force majeure-tilanteessa matkustajan tulee olla yhteydessä suoraan lentoyhtiöön ja tarvittaessa Supersaverin asiakaspalveluun. Peruutusturvalla voi perua ainoastaan koko matkavarauksen, esim. pelkän paluulennon peruuttaminen ei ole mahdollista.

Lisätietoja peruutusturvaesta

Katso täydet ehdot täältä »

Header
Subject
Body
Footer