Parhaita lentohintoja Helsingistä!

Hyviä tarjouksia sähköpostitse!

Tilaa tästä:

pdf print

Varauksen jälkeen ostettavien palvelujen ehdot


Näitä varauksen jälkeisten palvelujen ostamista koskevia ehtoja (”varauksen jälkeiset ehdot”) sovelletaan sinun ja meidän www.travelstart.fi (”me”) välillä tähän liitettyjen alkuperäisen varauksesi yleisten ehtojen (”ehdot”) lisäksi. Mikäli näiden varauksen jälkeisten ehtojen ja yleisten ehtojen välillä ilmenee ristiriitaisuuksia, jälkimmäiset ovat voimassa.

 1. Varauksen jälkeiset muutokset
  1. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä muutoksia ja lisäyksiä lentovaraukseesi: esimerkiksi uudelleenvaraus, nimenmuutos, istuinpaikan varaaminen, lisämatkatavarat, lentoaterioiden lisääminen, lapsen lipun lisääminen ja muut lentoyhtiöiden lisäpalvelut (kukin erikseen ”varauksen jälkeinen muutos”). Tarjonta vaihtelee oman varauksesi ja lentoyhtiön mukaan. Lentovaraukseesi tehtäviin varauksen jälkeisiin muutoksiin sovelletaan asiaankuuluvan lentoyhtiön hinnoittelusääntöjä ja ehtoja. Jos haluat tehdä muutoksia tai lisäyksiä, voit myös ottaa yhteyttä suoraan lentoyhtiöön.
  2. Varauksen jälkeisen muutoksen kokonaishinta määritetään maksulinkissä, jonka saat meiltä. Kokonaishinta sisältää lentoyhtiön maksut, käsittelymaksumme ja palvelumaksumme (mikäli sovellettavissa, katso osio 2).
  3. Varauksen jälkeinen muutos tehdään sen jälkeen, kun olemme vastaanottaneet maksusi, ja muutosten saatavuus vaihtelee. Jos lentoyhtiön maksu muuttuu, ennen kuin sopimus sinun ja lentoyhtiön välillä on muuttunut sitovaksi, tai jos pyydettyä varauksen jälkeistä muutosta ei ole saatavilla, sopimus lentoyhtiön kanssa ei astu voimaan, ellet hyväksy kyseistä korotettua lentoyhtiön maksua. Tällöin maksu hyvitetään sinulle. Varauksen jälkeinen muutos on voimassa vasta, kun olemme vahvistaneet sen sähköpostitse. Jos et saa vahvistusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
 2. Henkilökohtainen palvelu
  1. Jos et ole ostanut tukipakettia lentolipun varauksen yhteydessä, puhelimitse tai sähköpostitse tehtäviin lentovaraukseesi liittyviin palvelupyyntöihin lisätään kertaluonteinen maksu. Maksu määritetään maksulinkissä, jonka saat meiltä.
  2. Henkilökohtaisen palvelun maksua ei palauteta. Epäselvyyksien välttämiseksi toteamme, että edeltävää sovelletaan myös silloin, jos päätät perua lippuvarauksesi tai jos palvelumme ei johda vahvistettuun muutokseen (esimerkiksi siksi, tähän rajoittumatta, että lentoyhtiö ei vahvista muutosta tai uudelleenvaraukseen ei ole saatavilla vaihtoehtoja).
 3. Matka-asiakirjat postitse
  1. Matka-asiakirjasi lähetetään postitse (ei kirjattuna kirjeenä) sen jälkeen, kun olemme vastaanottaneet maksusi. Emme ole vastuussa postipalvelusta johtuvista postin katoamisista tai viivästyksistä. Sinulla on vastuu antaa oikea postiosoite lentolipun varauksen yhteydessä; postiosoitetta ei voi muuttaa.
  2. Maksu sisältää yhdet matka-asiakirjat varausta kohden, eikä maksu ole palautettavissa. Jos tarvitset uudet matka-asiakirjat sinun tai lentoyhtiön tekemien muutosten takia, siitä tulee lisämaksu.
 4. Viivästyneisiin matkatavaroihin liittyvä palvelu
  1. Viivästyneisiin matkatavaroihin liittyvän palvelun maksua ei palauteta.
  2. Tarjoamamme matkatavarapalvelun lisäksi, johon sisältyy muun muassa auttaminen matkatavaroihin liittyvissä kysymyksissä ja matkatavarapyyntöjen välittäminen asiaankuuluville lentoyhtiöille, palvelu sisältää myös lähdön jälkeisen avun ulkoiselta palvelukumppaniltamme Blue Ribbon Bagsilta Blue Ribbon Bagsin palvelusopimuksen mukaisesti. Toimimme välittäjänä, emmekä ole vastuussa Blue Ribbon Bagsin tarjoamista palveluista tai heidän palvelusopimuksensa noudattamisesta.
   Lisätietoa matkatavarapalvelusta
   Blue Ribbon Bagsin palvelusopimus
 5. Matkavakuutus
  1. Matkavakuutusmaksua ei palauteta.
  2. Matkavakuutuksen tarjoaa Solid Försäkring. Toimimme välittäjänä, emmekä ole vastuussa Solid Försäkringin tarjoamista palveluista tai heidän ehtojensa noudattamisesta.
   Solid Försäkringin ehdot
 6. Mobiilimatkasuunnitelma
  1. Mobiilimatkasuunnitelmamaksua ei palauteta. Antamaasi puhelinnumeroa ei voi muuttaa oston jälkeen.
Header
Subject
Body
Footer