Hyviä tarjouksia sähköpostitse!

Tilaa tästä:

Halvat lennot Kefalonia

Kefalonia

Halvat lennot Kefalonia

Edulliset lennot Kefalonialle

Täällä voit löytää edullisia lentolippuja Kreikkaan! Etsi edullisinta vaihtoehtoamme täällä Supersaverilla! Teemme yhteistyötä yli 650 lentoyhtiön kanssa ympäri maailman, joten voit etsiä markkinoiden edullisia lentoja löytääksesi itsellesi parhaan vaihtoehdon! Käytä tilaisuus hyväksesi ja varaa myös hotelli samalla, kun olet täällä. Teemme yhteistyötä suurimpien hotellitoimittajien kanssa ja voimme tarjota yli 240 000 hotellia ympäri maailman!

Sami, pieni satamakaupunki Joonianmeren rannalla Kefalonian itärannikolla, teki Kefaloniasta tunnetun 2000-luvun alussa, kun siellä kuvattiin elokuva Kapteeni Corellin mandoliini. Kun Hollywood-tähdet Nicholas Cage ja Penélope Cruz olivat kuljeskelleet Kefalonian rannoilla, muut halusivat kokea saman ja matkailu lisääntyi merkittävästi. Kefalonian luonto on henkeäsalpaavaa. Saarella on kalkkikiviluolia, kiemurtelevia teitä ja jyrkänteitä, jotka viettävät suoraan mereen. Koe myös maanalainen luolajärvi Melissani.

1. Tarvitsetko autoa lomalla? Varaa vuokra-auto helposti täällä meillä Supersaverilla!

2. Luo tili Omat sivut -osiossa, jossa voit seurata varauksiasi ja samalla kerätä bonuksia ja saada hyviä erikoistarjouksia!

Halvat lennot Kefalonia

Header
Subject
Body
Footer