Hyviä tarjouksia sähköpostitse!

Tilaa tästä:

Halvat lennot Kreeta Heraklion

Kreeta Heraklion

Halvat lennot Kreeta Heraklion

Edulliset lennot Kreetalle

Kun haluat etsiä edullisia lentolippuja aurinkoon ja lämpöön, teet sen helposti Supersaverilla! Kun pohjoismainen kylmyys tunkeutuu luihin ja ytimiin, on aika etsiä edullisia lentoja aurinkoisiin maihin. Teemme Supersaverilla yhteistyötä 650 lentoyhtiön kanssa ja voimme tarjota yli 240 000 hotellia, joista valita. Täältä löydät edullisia lentoja markkinoilta. Lomarahasi riittävät pidempään, kun varaat lennot ja hotellin yhdessä, sillä silloin saat hyvän alennuksen! Hemmottele itseäsi sen sijaan vaikkapa matkamuistolla!

Kreeta on suomalaisten suosikkikohde Kreikassa. Melko iso saari Kreikan mantereen eteläpuolella houkuttelee kaikenikäisiä, sillä saarella on sekä sykkivää yöelämää että rauhallisia kyliä, joista löytyy aitoa vanhanajan tunnelmaa. Snorklaa Falassarnan useiden kilometrien pituisella hiekkarannalla tai vuokraa aurinkotuoli Elafonissin rannalla ja nauti kylmä Mythos, raikas kreikkalainen olut. Jos haluat olla rauhassa, voit lähteä pienelle Prevelin rannalle ja rentoutua hetken erossa muista matkailijoista.

1. Haluaisitko lähteä viikonlopuksi minilomalle, mutta et osaa päättää matkakohdetta? Kokeile viikonloppuhakua, jossa ajankohdan ja enimmäishinnan syöttämällä saat esiin kartan, jossa on hintansa arvoisia vaihtoehtoja!

2. Tiesithän, että voit varata vuokra-auton kauttamme täällä Supersaverilla?

Halvat lennot Kreeta Heraklion

Header
Subject
Body
Footer