Hyviä tarjouksia sähköpostitse!

Tilaa tästä:

Halvat lennot Kos Island

Kos Island

Halvat lennot Kos Island

Edulliset lennot Kosille

Aiotko lentää Kreikan saaristoon? Edulliset lentoliput löydät täällä Supersaverilla! Jos ajattelet 650 lentoyhtiötä ja lisäät päälle 240 000 hotellia ympäri maailman, ymmärrät, mitä Supersaver voi sinulle tarjota etsiessäsi edullisia lentoja! Täältä löydät varmasti markkinoiden edullisia lentolippuja ja itsellesi parhaiten sopivat hotellit! Jos varaat hotellin ja lennot yhdessä, saat ne lisäksi alennettuun hintaan! Säästä lomarahaa sen sijaan vaikkapa matkamuistoihin!

Suosittu lomasaari Kos kuuluu Kreikan Dodekanesian saaristoon (12 saarta) ja sijaitsee Turkin rannikon tuntumassa. Saari on erittäin suosittu nuorten keskuudessa, sillä yöelämä on vilkasta ja päivät valkeilla rannoilla vauhdikkaita. Jos etsit rauhallisempaa menoa, matkusta saarelle sesongin ulkopuolella keväällä tai syksyllä tai suuntaa matka kohti saaren keskiosia ja tutustu aitoihin kreikkalaisiin vuoristokyliin. Kosilta on helppo matkustaa laivalla eteenpäin muille kreikkalaissaarille.

1. Haluaisitko lähteä viikonloppumatkalle, mutta et osaa päättää, mihin lähtisit? Kokeile viikonloppuhakuamme. Saat ajankohdan ja enimmäishinnan syöttämällä esille kartan, jossa on edullisia ehdotuksia!

2. Olethan huomannut, että voit myös varata vuokra-auton täällä Supersaverilla?

Halvat lennot Kos Island

Header
Subject
Body
Footer